De winter staat voor de deur en ik kan nog maar niet wennen aan de kou. Ik heb nog zulke leuke meubels in de schuur staan, maar het is daar zo koud!
Het voordeel van werken met chalkpaint van Annie Sloan is dat het reukloos is en super snel droogt. Man en kids zijn ondertussen wel gewend dat de woonkamer in de winter opeens voller staat dan normaal. Ik moet alleen iets meer sjouwen en schuren moet toch echt buiten.

De afgelopen paar maanden zijn voorbij gevlogen. Ik heb een aantal leuke opdrachten gehad om meubels te restylen. Hiernaast zie je de secretaire van Noortje. Eigenlijk wilde zij hem geschilderd hebben in de kleur duck egg blue, maar toen haar man een kleinere secretaire in de kleur graphite in de schuur zag staan, waren ze om.

 

Vintage-dressoir-001_640x426-600x399.jpg

 

Af en toe loop je tegen een juweeltje aan en dit vintage meubel is hier een goed voorbeeld van.
Wat het helemaal leuk maakt, is dat deze kast nu op het kantoor van Schaal+ staat.

 Leuk om te weten is dat bruin het nieuwe zwart in 2018 wordt. Momenteel heb ik ook weer veel mooie (bruine) hutkoffers in het assortiment. Door de jaren heen zijn er altijd een paar constante factoren in mijn interieur en daar zijn hutkoffers er 1 van. Zo handig om spullen in op te bergen en tegelijkertijd ook heel decoratief.

Mocht je op zoek zijn naar iets speciaals of heb je ook een meubel waar je geen afstand van kan doen, maar wat hoog nodig toe is aan een opknapbeurt.
Laat het me weten en misschien kan ik je helpen.

Hartelijk groet,
Michelle