Wat heerlijk dat de lente begonnen is! Deze takken komen uit de tuin en heb ik binnen in een vaas gezet. Daar word ik nou blij van.

nieuwsbrief-001-600x399.jpg

Lente takken.

werkspoor-600x337.jpg

Werkspoor Kathedraal Utrecht.

 

Heb je nog geen plannen voor morgen 2 april en woon je in de buurt van Utrecht?
Ga dan naar Werkspoor Kathedraal Utrecht aan de Tractieweg 41. Bijna 275 kramen met brocante, curiosa, verzamel, bric a brac, antiek, industrieel, retro en nog veel meer. Entree is maar EUR 5,00 en het parkeren is gratis.

Deze week heb ik de hele week buiten meubels op kunnen knappen. Een brocante meidenkast geschilderd in graphite en afgewerkt met black wax. Een geloogde meidenkast uit begin vorige eeuw heb ik in mijn favoriete kleur, duck egg blue, geschilderd. Een bureau uit de jaren 30, wat ontzettend lelijk geschilderd was, overgeschilderd en voorzien van nieuwe sloten en mooi beslag op de deuren en de lades. En een kastje/commode waar houtworm in bleek te zitten, behandeld, gaatjes dichtgemaakt en geschuurd.

Natuurlijk heb ik ook weer “nieuwe” meubels opgehaald. Onder andere een oude ladenkast met ontzettend veel ruimte. Ik moest zelfs 2x rijden, terwijl ik toch echt een heel ruime auto heb. De helft van de kast past niet meer in de schuur en staat nu buiten onder een zeil.

nieuwsbrief-003-600x399.jpg

Zo ziet mijn schuur er momenteel uit. Rommelig is een understatement, maar volgende week, als alles geschuurd, geschilderd en gefotografeerd is, kun je er weer normaal lopen. Hoop ik! Want je weet natuurlijk nooit waar je tegenaan loopt.

Zonnige groet,
Michelle